Californien, New York, Illinois brugte COVID-19 nødhjælpsmidler til at skubbe CRT i skolerne
Californien, New York, Illinois brugte COVID-19 nødhjælpsmidler til at skubbe CRT i skolerne

Californien, New York, Illinois brugte COVID-19 nødhjælpsmidler til at skubbe CRT i skolerne

NYDu kan nu lytte til Fox News-artikler!

Blå stater over hele landet bruger milliarder af skatteyderkroner fra Præsident Biden 1,9 billioner dollars COVID-19 nødhjælpspakke til at skubbe til kerneprincipperne i kritisk raceteori (CRT) i folkeskoler.

Den amerikanske redningsplan (ARP) Act, som demokraterne vedtog i marts 2021 uden nogen republikansk støtte, blev af Det Demokratiske Parti faktureret som en nødvendighed for genåbning skoler under COVID-19-pandemien. Imidlertid gav loven over 122 milliarder dollars til Elementary and Secondary School Emergency Relief Fund (ESSER), som hjalp flere stater med at implementere “implicit bias” og “anti-racisme” træning, blandt andre programmer, ifølge forskning fra One Nation delt med og verificeret af Fox News Digital.

EPA BRUgte COVID-19 HJÆLPSMIDLER TIL TILSKUD TIL FREMME AF ‘GRØN INFRASTRUKTUR’, ‘MILJØRETfærdighed’

I februar 2021, før lovgivningen blev vedtaget, Det Hvide Hus fortalte FOX Business at ESSER-finansiering ville give skolerne “de ressourcer, de har brug for til sikkert at genåbne og fuldt ud betjene deres elever.”

Præsident Joe Biden underskriver den amerikanske redningsplan, en nødhjælpspakke for coronavirus, i Det Hvide Hus den 11. marts 2021.
(AP Photo/Andrew Harnik)

Demokrater som senator Raphael Warnock, D-Ga., beskrev ARP’s bortgang som et spørgsmål om liv og død.

“Dette er et øjeblik, hvor det er meget klart, at offentlig politik bogstaveligt talt er et spørgsmål om liv og død,” Warnock sagde i februar 2021 nyhedskonference med senator Chuck Schumer, DN.Y., der tilføjer, at lovforslaget ville give “mere end 4 milliarder dollars til staten Georgias K gennem 12 skoler for at sikre, at elever, lærere og personale forbliver sikre og sunde, og for at adressere læring tab.”

Kort efter Biden underskrev lovforslaget den 11. marts 2021, det amerikanske undervisningsministerium erklærede at ESSER ville blive brugt til at “implementere CDC’s anbefalede forebyggelses- og afbødningsstrategier for K-12-skoler, imødekomme elevers og underviseres sociale, følelsesmæssige og mentale sundhedsbehov, investere i strategier til at imødegå tabt undervisningstid og modigt tage fat på uligheder, der forværres af pandemien.”

“Min prioritet lige nu er sikkert at genåbne så mange skoler lige nu, så hurtigt som muligt,” undervisningssekretær sagde Miguel Cardona efter lovforslagets vedtagelse.

Miguel Cardona taler, efter at den nyvalgte præsident Joe Biden annoncerede sin nominering til uddannelsessekretær den 23. december 2020 i Wilmington, Delaware.

Miguel Cardona taler, efter at den nyvalgte præsident Joe Biden annoncerede sin nominering til uddannelsessekretær den 23. december 2020 i Wilmington, Delaware.
(Joshua Roberts/Getty Images)

I august 2021, US Department of Education udgivet en rapport at tilbyde strategier for, hvordan stater bør bruge ARP-midler til at støtte familier og geninddrage elever for at vende tilbage til personlig læring.

Det DoE Rapport sagde: “Genopbygning fra COVID-19 er en mulighed for at revurdere og styrke skolepolitikker,” og at nogle skolesystemer kan se et behov for et “kulturskift” for at sikre, at skolerne “genåbner retfærdigt for alle elever.”

Rapporten anbefalede, at stater bruger ARP-midler til at “opbygge tillid til familier for at støtte personlig læring” ved at kommunikere hyppigt med familier, implementere universel indendørs maskering, give adgang til vaccinationer og andre foranstaltninger, herunder adressering af “årsagerne til, at farvefamilier har citeret for ikke at vende tilbage til personlig læring,” såsom “frygt for fremmedhad og racistisk chikane.”

HVAD ER KRITISK RACETEORI?

DoE-rapporten sagde, at skoledistrikter skulle “implementere strategier designet til systemisk forandring på lokalt niveau og skoleniveau.”

“Pædagoger bør evaluere og reflektere over deres skolekultur, klima og politikker og kan bruge veldesignede undersøgelsesværktøjer til at lære, hvilke praksisser der kan forhindre alle elever i at føle sig trygge, inkluderet og fagligt udfordret og støttet,” hedder det i rapporten. “Baseret på disse oplysninger bør de forpligte sig til at lave forbedringer for at nå målet om sikre, inkluderende og understøttende læringsmiljøer.”

Ansøgninger forfaldt den 7. juni 2021, og mindst 46,5 milliarder dollars fra ARP ESSER-fonden er blevet tildelt til 13 stater, herunder Californien, New York og Illinois, der planlægger at bruge midlerne til at implementere CRT i deres skoler.

California Department of Education blev tildelt 15,1 milliarder dollars i ARP ESSER-finansiering for at implementere det skolernes genåbningsplansom inkluderede 1,5 milliarder dollars til træningsressourcer for skolepersonale vedrørende “emner med høje behov”, som “implicit bias training.”

California DoE brugte midler til at “øge underviseres uddannelse og ressourcer” i emner som “anti-bias strategier”, “miljøkompetencer”, “etniske studier” og “LGBTQ+ kulturel kompetence,” ifølge planen.

Cardona sagde i november 2021 at han var “spændt” over at godkende Californiens plan, og at den lagde “grundlaget for de måder, hvorpå en hidtil uset tilførsel af føderale ressourcer vil blive brugt til at imødekomme de presserende behov hos Amerikas børn og bygge bedre tilbage.”

Præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris mødes med Husets demokratiske ledere for at diskutere lovgivningen om nødhjælp ved coronavirus i Det Hvide Hus den 5. februar 2021.

Præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris mødes med Husets demokratiske ledere for at diskutere lovgivningen om nødhjælp ved coronavirus i Det Hvide Hus den 5. februar 2021.
(Stefani Reynolds-Pool/Getty Images)

New York State Education Department (NYSED) blev tildelt $9 milliarder i ARP ESSER-finansiering til at implementere dets genåbningsplansom støttede “at sætte DEI (diversitet, lighed og inklusion) i centrum af NYSEDs arbejde med” alle lokale uddannelsesbureauer.

Den godkendte plan inkluderede “at give personaleudvikling om emner som kulturelt responsiv opretholdelse af undervisning og studerendes støttepraksis, privilegier, implicit bias og reaktioner i stresstider.” Det anbefalede også, at skolerne bruger social-emotionel læring [SEL] at “støtte arbejdet med anti-racisme og anti-bias.”

Planen sagde, at New York State Board of Regents “er forpligtet til at skabe et økosystem af succes bygget på et fundament af mangfoldighed, retfærdighed, inklusion, adgang, muligheder, innovation, tillid, respekt, omsorg, relationsopbygning og meget mere. Det er bestyrelsens politik at fremme mangfoldighed, lighed og inklusion i alle NYS-distrikter og skoler gennem budgetteringsprocessen, allokering af ressourcer og udvikling af bestyrelsespolitikker…”

Planen, der citerer bestyrelsens DEI-ramme, sagde, at “equity warriors” i øjeblikket arbejdede på at skabe “mere forskelligartede, mere retfærdige og mere inkluderende” skolesamfund på tværs af staten, og at deres indsats skulle “anerkendes og bifaldes.”

Cardona godkendt planen i august 2021 og sagde, at det vil “bidrage til at sikre, at distrikter og skoler i din stat kan fortsætte med at genåbne sikkert; understøtte vedvarende adgang til personlig instruktion hele sommeren og ind i næste skoleår; og adressere den sociale, følelsesmæssige, mentale sundhed , og studerendes akademiske behov på grund af virkningen af ​​coronavirus-pandemien (COVID-19), især de studerende, der er mest påvirket af pandemien.”

I Illinois blev 5,1 milliarder dollars i ARP ESSER-finansiering tildelt statens Board of Education for dets genåbningsplan der implementerede strategier med “vægt på retfærdighed og mangfoldighed.” Planen gav skoledistrikter træning om emner som “anti-racisme” og retfærdighed og tildelte en procentdel af midlerne til at skabe en statsdækkende koalition for at hjælpe skoledistrikter med at tilbyde tilskud til projekter, der behandler “spørgsmål vedrørende afbrudte lærings- og støttegrupper, der var uforholdsmæssigt meget påvirket af pandemien (f.eks. hjemløse, LGBQT [sic]marginaliserede samfund).”

Illinois Superintendent of Education Carmen Ayala jublede over Cardonas godkendelse af planen sidste år.

“Vi fortsætter med at gøre alt, hvad der er muligt for at sikre, at hver eneste elev kan gå sikkert i skole personligt dette efterår,” sagde Ayala i august 2021. “Godkendelsen af ​​vores statsplan vil give os mulighed for at foretage endnu større egenkapitaldrevne investeringer i lærere. fastholdelse og elevernes mentale sundhed og akademiske vækst.”

Der er mindst ti andre stater, herunder Michigan, New Jersey og Virginia, der har brugt eller planlægger at bruge milliarder af dollars i ARP-finansiering til deres statslige uddannelsesafdelinger til at implementere visse principper CRT.

Præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris afgiver bemærkninger om børneskattefradraget i Eisenhower Executive Office Building den 15. juli 2021 i Washington.

Præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris afgiver bemærkninger om børneskattefradraget i Eisenhower Executive Office Building den 15. juli 2021 i Washington.
(Chip Somodevilla/Getty Images)

Det amerikanske undervisningsministerium har offentliggjort sin Handlingsplan for egenkapital tidligere på måneden og lovede at sikre en “retfærdig effekt” af ARP ESSER-midler og at investere i “ressourcer til at hjælpe med at fremme borgerrettigheder.”

“Vi er nødt til at holde fokus på at transformere vores uddannelsessystem, så det virkelig udvider mulighederne for alle studerende, uanset deres race, baggrund, postnummer, alder eller families indkomst,” sagde Cardona i en pressemeddelelse den 14. april, der annoncerede planen.

One Nation-præsident Steven Law kaldte Bidens ARP for en “massiv agn-og-switch”, der bruges til at indoktrinere børn.

“Det viser sig, at Bidens såkaldte amerikanske redningsplan var en progressiv indkøbsliste på flere milliarder dollar, en massiv lokkemad-og-switch til livreddende COVID-hjælp,” sagde Law i en erklæring til Fox News Digital. “At indoktrinere børn til at dømme sig selv og hinanden baseret på deres hudfarve er forkert og har intet at gøre med at bekæmpe COVID eller få vores økonomi tilbage på sporet.”

Nyheden kommer, da den amerikanske redningsplan står over for en intensiveret undersøgelse for dens effekt på den amerikanske økonomi, efter at inflationen steg med forbløffende 8,5 % i sidste måned. Nogle økonomer, herunder tidligere økonomiske rådgivere for Obama-administrationen, har beskyldt $1,9 COVID-19 nødhjælpspakken for at overophede økonomien.

Uddannelsesministeriet afgav en erklæring til Fox News Digital, der understregede, at beslutninger om læseplaner træffes på lokalt niveau, ikke af ministeriet.

KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

“Afdelingen opfordrer ikke til brugen af ​​midler fra den amerikanske redningsplan til at undervise i CRT – og enhver påstand om det modsatte er åbenlyst falsk,” lød erklæringen. “Afdelingen mener, at politikere bør holde sig uden for de læseplansbeslutninger, der bedst træffes på lokalt niveau i samarbejde med forældre, familier og lokale skolesamfund.

“American Rescue Plan-midler – som har været uundværlige for sikkert at genåbne praktisk talt 100 % af vores skoler – hjælper skolesamfund med at komme sig efter COVID-19 ved at stille vitale ressourcer til rådighed for at hjælpe eleverne med at indhente tabt læringstid og støtte deres mentale sundhed,” fortsatte det. “Som vi gentagne gange har fortalt din forretning og er på instituttets hjemmeside, træffes beslutninger om læseplaner på lokalt niveau.”

Illinois State Board of Education sagde i en erklæring, at “ISBE bruger midlerne til at støtte studerendes akademiske genopretning fra pandemien.”

New York State Education Department sagde i en erklæring, at “ingen af ​​de politikker eller initiativer, der er fremmet af NYSED eller Board of Regents, er relateret til Critical Race Theory.”

“New Yorks CRSE Framework er designet til at støtte undervisere i at udvikle og implementere politikker, der uddanner alle studerende effektivt og retfærdigt, samt give passende støtte og tjenester til at fremme positive elevers resultater,” sagde agenturet. “Afdelingen er forpligtet til at sikre, at New Yorks skoler er steder, hvor alle elever bliver budt velkommen og støttet, forsynet med lige muligheder for at få succes og værdsat for de kulturer, sprog og livserfaringer, de bringer til klasseværelset.”

California Department of Education reagerede ikke umiddelbart på Fox News Digitals anmodning om kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.