Tredje stimuluscheck: Hvornår kunne du få en check på $1.400?
Tredje stimuluscheck: Hvornår kunne du få en check på $1.400?

Tredje stimuluscheck: Hvornår kunne du få en check på $1.400?

Præsident Joe Biden 1,9 billioner USD nødhjælpsplan for coronavirus foreslår en tredje runde af stimuluschecks på $1.400 for de fleste amerikanere. Men selvom det kunne række en hjælpende hånd til millioner af husstande, der stadig lider af pandemi økonomiske nedfald, kan der gå uger, før betalingerne kommer, siger analytikere.

Prisskiltet for nødhjælpspakken, kaldet den amerikanske redningsplan, står over for tilbageslag fra nogle republikanske lovgivere, som sidste år modsatte sig demokratiske bestræbelser på at vedtage en regning på 2 billioner dollars. Heights Securities-analytiker Hunter Hammond forventer, at en endelig pakke kan blive vedtaget i første kvartal og variere fra $1,5 til $2,2 billioner.

Den 1. februar en gruppe på 10 republikanske lovgivere afslørede en alternativ stimuleringsplan det ville nedskalere checks til $1.000 pr. voksen og sænke indkomstloftet for at modtage betaling. Den plan ville reducere omkostningerne ved en tredje stimuluscheck til $220 milliarder sammenlignet med $600 milliarder under Mr. Bidens mere generøse pakke.

Men demokraterne venter ikke på republikansk støtte. Senatet tidligt vedtaget en budgetbeslutning, et vigtigt skridt for den demokratisk-kontrollerede kongres til mere fremad med hr. Bidens forslag til nødhjælp på 1,9 billioner dollars uden nogen republikanske stemmer. Blandt de godkendte ændringer var en plan for to partier, som blev indført af den demokratiske senator Joe Manchin og den republikanske senator Susan Collins for at blokere “borgere med den øvre indkomst” fra den næste runde af stimulustjek. Ændringen definerer ikke “øvre indkomst.”

“Kongressen skubber frem på en stimuluspakke på 1,9 billioner dollars kun for demokraterne i et forsøg på at slå til, mens jernet er varmt, og vi forventer, at denne indsats vil lykkes,” bemærkede Hunter Hammond, analytiker hos Heights Securities, i et forskningsnotat den 5. februar. .

Mr. Biden har udtrykt en vilje til at forhandlehvor præsidenten sagde, at han ville insistere på $1.400 checks, men antydede, at han var åben for at målrette checkene til folk, der har mest brug for hjælp.

Afhængigt af hvordan samtalerne forløber, kan det resultere i, at færre amerikanere får en check. Washington Post rapporteret at demokrater kan sænke indkomsttærsklen for at kvalificere sig til en betaling til enlige, der tjener 50.000 USD eller derunder, og ægtepar med en indkomst på 100.000 USD eller derunder.

I to tidligere checkrunder var indkomstgrænsen for at få en check $75.000 for enlige lønmodtagere og $150.000 for ægtepar, med betalingerne reduceret for indkomster over disse tærskler, indtil betalingerne udfasedes helt ved højere indkomster.

Demokraternes parlamentariske manøvre, kaldet budgetafstemning, kræver kun et flertal for at lovgivning bliver lov, selvom det kan forsinke vedtagelsen.


Bør færre amerikanere få et stimulustjek?

06:28

Mange demokrater argumenterer for en stor stimuluspakke, der peger på fornyet økonomisk nød i de seneste måneder, efterhånden som pandemien forværres. Jobrapporten fra januar indikerede afdæmpet ansættelse, hvor arbejdsgivere tilføjede beskedne 49.000 job. Tjenesteydelser førte til fremgangen, da lavere betalte servicejob fortsatte med at lide.

“Det ser måske godt ud, men det er det ikke,” skrev Oxford Economics-økonom Lydia Boussour i et forskningsnotat den 5. februar. “Opsvinget på arbejdsmarkedet forblev fast i et hjulspor i januar, da pandemiens vinterstigning tyngede ansættelserne.”

Arbejdsmarkedet vil sandsynligvis ikke vende tilbage til præ-pandemiske niveauer før 2024, ifølge til en rapport fra 1. februar fra Kongressens budgetkontor. Den amerikanske økonomi krympede 3,5 % sidste år, det største årlige fald i 74 år, viser regeringsdata viser sig.

“Sidste år var det værste år for den amerikanske økonomi siden Anden Verdenskrig – det alene burde sende et meget kraftfuldt budskab til senatorer, der gør sig klar til at debattere COVID-lovgivningen og advarer dem mod at gå små,” senator Ron Wyden, en demokrat fra Oregon, sagde i et telefonmøde med journalister den 28. januar.

Wyden sagde, at han gerne så den næste nødhjælpslov vedtaget mindst en uge før udløbet den 14. marts af udvidede arbejdsløshedsunderstøttelse, som inkluderer en ekstra $300 i ugentlig arbejdsløshjælp. “Jeg vil ikke lade arbejdsløse arbejdere falde ned fra en klippe igen,” sagde Wyden med henvisning til udløbet af yderligere arbejdsløshjælp fra to tidligere nødhjælpspakker.

I mellemtiden sagde Senatets flertalsleder Chuck Schumer fra New York, at han også sigter mod at bestå den næste runde af stimulushjælp i midten af ​​marts, ifølge til Bloomberg News.

Hvad holder nye stimulustjek op?

De vigtigste af spørgsmålene er, om republikanske lovgivere ville støtte pakken. Men med GOP-støtten, der hidtil er udeblevet, skubber demokraterne fremad med budgetafstemningsprocessen, som derefter vil lede hus- og senatudvalgene til at diskutere udgiftsprioriteter.

“Når kongressen farver detaljerne i stimuluspakken, bør investorerne forvente en vis afvigelse fra den oprindelige Biden-plan, da selv en kongres, der er tæt synkroniseret med præsidenten, vil se efter at sætte deres eget præg på regningen,” skrev Hammond i februar. 2 forskningsnotat.

Janet Yellen, som den 25. januar blev bekræftet som hr. Bidens finansminister, sagde i sidste måned under kongressens vidnesbyrd, at den nye administration ville fokusere på at vinde hurtig gennemgang af sin pandemiske nødhjælpsplan på 1,9 billioner dollar. Yellen hævdede, at yderligere stimuleringsforanstaltninger, herunder Mr. Bidens forslag om en mindsteløn på 15 USD, var nødvendige for at forhindre økonomisk “ardannelse på grund af denne pandemi.”


Janet Yellen presser på for “stor” føderal handling

04:47

Planen om at yde mere direkte støtte til lav- og middelklassehusholdninger kan bidrage til at løfte BNP med 0,7 %, selvom andre tiltag i lovforslaget – såsom en højere mindsteløn og støtte til stater – kan øge BNP-væksten med 1,5 %, ifølge til en rapport den 18. januar fra Oxford Economics amerikanske cheføkonom Gregory Daco. Han forudser, at en stimuluspakke på 1,3 billioner dollar vil blive godkendt inden udgangen af ​​marts.

“Den ekstra stimulans vil være velkommen i betragtning af omfanget af skader på arbejdsmarkedet, med stadig 10 millioner færre job end før pandemien,” skrev han og Oxford Economics ledende amerikanske økonom Lydia Boussour den 22. januar.

Her er, hvad analytikere forudsiger om $1.400 checks og andre udgiftsforslag.

Er de $1.400 checks en afsluttet aftale?

Ikke endnu, fordi der er stigende debat om, hvorvidt kontrollerne skal målrettes til husholdninger med lavere indkomst, herunder blandt nogle demokrater. Sagde Paul Ashworth i en note til investorerne:

“Der er stadig usikkerhed om alle Senatets demokrater vil støtte præsident Joe Bidens fulde plan, hvor Joe Manchin allerede har udtrykt tvivl om behovet for at sende stimuluschecks på $1.400 til dem, der måske ikke har brug for pengene og advaret om, at han ikke ville støtte en stigning. i mindstelønnen til $15 i timen i 2025, omtrent det dobbelte af, hvad den er nu.”

Det seneste GOP-forslag ville sænke betalingen til $1.000, som ville blive udbetalt til enlige, der tjener op til $40.000, og ægtepar med en indkomst på op til $80.000. Betalingsbeløbene ville falde trinvist efter indkomstniveau, indtil de blev afskåret helt for enlige, der tjener over $50.000, og ægtepar, der tjener mere end $100.000.

Men GOP-planen kommer sandsynligvis ikke fremad, givet demokraternes skub for at fremme hr. Bidens pakke på 1,9 billioner dollars. Der er 85 % chance for, at en nedskaleret pakke vil blive vedtaget i de første tre måneder af 2021, forudser Hammond fra Height Securities. På grund af den løbende støtte til yderligere direkte støtte til husholdninger, vil checks sandsynligvis blive inkluderet i den mindre pakke, siger analytikere.

Hvornår får jeg et tredje stimulustjek?

Uanset størrelsen, ser det ud til, at endnu en runde af stimuluschecks muligvis ikke lander på bankkonti før midten af ​​eller slutningen af ​​marts, baseret på Schumers tidsramme. Senatets nye majoritetsleder erkendte, “at den næste runde af finanspolitisk stimulans er en måned til 6 uger væk,” bemærkede Hammond den 26. januar.

Når nødhjælpsloven er vedtaget i Kongressen, skal den underskrives af præsidenten. Derefter ville IRS distribuere midler gennem direkte indbetaling, postede checks og forudbetalte debetkort. Hvis en pakke er bestået inden udgangen af ​​marts, kan folk få deres checks fra begyndelsen af ​​april.

I de første stimulusbetalinger i april 2020, som gav 1.200 USD til berettigede voksne samt 500 USD per barn, tog det typisk to uger til flere måneder for betalinger at nå frem til folk. Den anden runde af checks, som sendte $600 til hver berettiget voksen og barn, krævede omkring en uge, før midlerne ankom via direkte indbetaling.


Hvornår vil økonomien komme sig efter pandemien?

09:46

Men i nogle tilfælde oplevede folk forsinkelser i at modtage pengene på grund af problemer med deres kontooplysninger. Præsident Biden underskrev en ordre den 22. januar lede statskassen at strømline leveringen af ​​stimuluschecks til dem, der endnu ikke har modtaget deres direkte betalinger fra tidligere runder.

Ville flere kvalificere sig til en check?

Flere millioner amerikanere kunne kvalificere sig til en check, hvis Mr. Bidens plan bliver vedtaget, som han oprindeligt forestillede sig. Et af hans mål er at udvide betalingerne til voksne pårørende, som blev udelukket fra de to første runder af kontroller.

Denne udelukkelse betød, at universitetsstuderende, der hævdes at være forsørgede af deres forældres skat, såvel som handicappede voksne, der hævdes som forsørgere, ikke kvalificerede sig til checks. Fordi de to tidligere nødhjælpstjek definerede et barn som en person yngre end 17 år, udelukkede de også gymnasieelever, der er 17 eller 18. Mr. Bidens plan ville udvide betalingerne til ældre teenagere.

Hr. Bidens tilsyneladende vilje til at målrette checkene til husholdninger med lavere indkomst kunne dog drastisk reducere antallet af husstande, der ville kvalificere sig til en check. For eksempel sagde IRS, at det sendte 30 millioner betalinger til husholdninger, der tjener mere end $75.000 under den første runde af stimuluschecks. Under indkomstgrænserne rapporteret af Washington Post – $50.000 for enlige lønmodtagere og $100.000 for gifte par – er det sandsynligt, at mange af disse husstande ikke ville kvalificere sig til den fulde $1.400 check.

Har amerikanerne virkelig brug for pengene?

Tegn peger på, at millioner af husstande står over for stigende økonomiske vanskeligheder, efterhånden som pandemien forværres, hvilket får nogle virksomheder til at afskedige personale og skære timerne ned.

I december faldt ansættelser rundt om i USA for første gang i syv måneder, da virussen tyngede især restauranter, barer og andre servicerelaterede virksomheder. Det økonomiske behov er størst blandt husholdninger med lavere indkomst, med ny forskning fandt ud af, at familier, der tjener mindre end $78.000, brugte de seneste $600 stimuluschecks hurtigt. Men husstande, der tjener mere end $78.000, har stort set trukket de $600 betalinger væk, ifølge en undersøgelse fra Opportunity Insights Economic Tracker, en nonprofit forskningsgruppe ledet af Harvard økonomiprofessor Raj Chetty.

Alligevel sagde næsten halvdelen af ​​husstande med indkomster over $150.000, at de havde brug for stimulustjekket for finansiel stabilitet, ifølge til en nylig undersøgelse fra Credit Karma. Næsten 6 ud af 10 af alle amerikanske husstande står over for økonomiske vanskeligheder, fandt TransUnion i en undersøgelse fra november.


Biden afslører 1,9 billioner dollars COVID-hjælpeplan…

03:00

De yderligere stimulusmidler “vil være essentielle for den finansielle stabilitet for mange amerikanere, inklusive dem, der ser ud til at være højere indkomster,” fortalte Colleen McCreary, Chief People Officer hos Credit Karma, til CBS MoneyWatch. “Efterhånden som pandemien trækker ud, fortsætter amerikanerne med at mærke den økonomiske krise.”

En ny undersøgelse fra Bankrate.com fandt ud af, at mere end halvdelen af ​​amerikanerne sagde, at den anden stimuluscheck på $600 pr. person ikke vil vare længere end en måned. De fleste sagde, at de ville bruge pengene til at betale husstandens regninger og daglige ting.

Samlet set ville Mr. Bidens stimulusplan beløbe sig til omkring 3.500 USD pr. husstand ifølge Oxford Economics. I andre foranstaltninger for at støtte arbejdere og hjælpe med at støtte økonomien ønsker han også at øge forbedrede arbejdsløshedsunderstøttelse til $400 om ugen gennem det meste af 2021 og har opfordret til at hæve den føderale mindsteløn til $15 i timen.

Løngulvet, nu $7,25 i timen, er ikke blevet løftet siden 2009, selvom mange stater og byer rundt om i USA har øget den lokale mindsteløn i årene siden.

—Med rapportering fra Associated Press.

Leave a Reply

Your email address will not be published.